Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Електронні сервіси ДПС - тема зустрічей в Слов’янській ДПІ [29 травня 2024  15:31]

У Слов’янській ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області продовжуються зустрічі з платниками податків в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації користування Електронним кабінетом платника податків, актуальних питань податкового законодавства із сплати єдиного внеску та роботи Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР)

Під час зустрічей фахівці ДПІ проводять тренінги щодо користування електронними сервісами ДПС, зокрема ІТС «Електронний кабінет платника податків» (далі – Електронний кабінет).

Податківці наголошують, що електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою службою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок та подання звітності. Платник може скористатися Електронним кабінетом за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/

У податковій інспекції розповідають і про запровадження безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова». Присутнім запропоновано приєднатись до користувачів цього застосунку.

Фахівці ДПІ також нагадали платникам про роботу ЗІР, яка направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді, зокрема, відповідей на запитання із 37 напрямів; нормативними та інформаційними документами; актуальними ставками податків; інформацією щодо останніх змін в податковому законодавстві тощо.

Окрім цього, податківці звертають увагу платників на роботу комунікаційної податкової платформи, яка є ефективним способом оперативного розгляду актуальних питань та сучасним форматом спілкування органів ДПС з платниками податків.

Нагадуємо, що за отриманням консультацій та практичної допомоги з питань роботи електронних сервісів від ДПС платники податків можуть звернутися до фахівців ЦОП Слов’янської ДПІ за адресою: м. Слов’янськ, площа Соборна, 3, а також за телефоном: 095 501 33 54.

Крім того, платники податків мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС (0800501007) щоб здійснити попередній запис до ЦОП, та визначити зручні дату і час візиту.


85Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua