Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях привітав жительку Слов’янська Ніну Носко зі 102-річчям [24 листопада 2023  13:31]

Свій День народження Ніна Андріївна відзначає сьогодні, 24 листопада. Начальник міської військової адміністрації завітав до іменинниці з подарунками та квітами, побажав їй здоров'я, затишку та мирного неба над головою. 

*** 

Ніна Андріївна народилася у Харківській області. Закінчила середню школу, працювала у колгоспі села Криштопівка. Тут її й застала Друга світова війна. Поки не прийшли окупанти, разом із односельцями рила окопи, допомагала будувати укріплення. За це фашисти на очах у жінок та дітей спалили все доросле чоловіче населення села. Серед тих, хто в муках загинув у колгоспному сараї, був і батько Ніни.

Після війни дівчина працювала завідувачкою дитячого садку у Близнюках. Дочекалася коханого з війська, вийшла заміж, народився син. Але сімейне щастя було недовгим – Ніна Андріївна рано залишилася вдовою.

У 1973 році з родиною сина переїхала до Слов’янська. Тут до пенсії працювала на Масложиркомбінаті. Вона і зараз живе із сином, Володимиром Миколайовичем, та його родиною. У неї двоє онуків та четверо правнуків.

«Ніна Андріївна не приховує секрету довголіття. Він дуже простий – багато працювати та жити у ладі з оточуючими, - поділився очільник Слов’янської громади. - А ще щодня вона молиться за Україну. І вірить, що обов'язково відсвяткує нашу перемогу у другій за її життя масштабній війні».


545Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua