Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях долучився до конференції «Участь як фактор успіху: Гуманітарна допомога та соціальна робота для постраждалих в Україні та з України» [19 вересня 2023  15:51]

Начальник Слов’янської міської ВА став одним із онлайн-спікерів заходу, яку організувала у Берлині німецька гуманітарна організація IsraAID Germany. Конференція проходила за участі представників німецького Бундестагу, посольства України у Німеччині, благодійних організацій і фондів.

«На одній із панельних дискусій на прикладі Словʼянська говорили про виклики, з якими стикаються українські громади, постраждалі від війни, та про допомогу, яку надають міжнародні організації», - розповів Вадим Лях.

Одним із вдалих прикладів такої допомоги стала співпраця с ГО «Аваліст» - партнером IsraAID Germany. Завдяки їм наша громада отримала генератори для пунктів незламності, меблі та обладнання для сховищ, продуктові набори, тощо. Співробітництво триває з початку повномасштабного вторгнення до сьогоднішнього дня.

«Розуміємо, що попереду у Словʼянська зокрема та України в цілому ще багато проблем, які доведеться вирішувати після перемоги, - зазначив очільник громади. - Сподіваюся, що, як і завжди, ми зможемо розраховувати на допомогу Німеччини».


442Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua