Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янський паралімпієць – срібний призер чемпіонату світу з велоспорту на шосе [17 серпня 2023  13:38]

Представник нашої громади, заслужений майстер спорту Єгор Дементьєв здобув срібну медаль у класі С5 серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату на змаганнях, які пройшли 8-13 серпня у Великій Британії.
Про це повідомляє управління фізкультури та спорту ДонОДА.

У груповій гонці на дистанцію 93,6 км (6 кіл по 15,6 км) Єгор показав другий час – 2:12:22, лише двома секундами поступившись британцю Вільяму Б’єргфельту. При цьому він обійшов суперників із 13 країн: Австрії, Бельгії, Бразилії, Італії, Колумбії, Люксембургу, Малайзії, Нідерландів, Об’єднаних Арабських Еміратів, Словаччини, Угорщини, Узбекистану, Франції.

Таким чином, загальним результатом Дементьєва на світовій першості з велоспорту 2023 року стали 4 медалі: тижнем раніше на треку він відзначився двома золотими та однією срібною нагородами.

«У моєму медальному виступі є заслуга величезної кількості людей. Йому передувала безліч перешкод – війна, мої попередні травми, але нам вдалося досягти високого результату, - зазначив спортсмен. - У тяжкі для України часи кожен веде свою боротьбу заради перемоги, і моя боротьба – у спорті. На шляху до головної мети, якою є Паралімпійські ігри 2024 року в Парижі, ще багато випробувань, тренувань та виснажливої праці».

На Паралімпійських іграх 2012 та 2016 років Єгор Дементьєв здобув по дві золоті нагороди, на Іграх-2020 – два «срібла» і одну «бронзу».

Вітаємо з успішним виступом! Бажаємо нових досягнень та перемог!


476Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua