Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Уряд змінив порядок призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб [12 липня 2023  13:19]

Держава продовжує фінансування однієї з найбільших програм соціальної підтримки та уточнює параметри її надання, повідомляє Міністерство соціальної політики України.

Зокрема, для всіх ВПО, які отримують допомогу зараз, з 1 серпня буде автоматично продовжено її виплату ще на 6 місяців - до кінця січня 2024 року.

Допомога продовжується для всіх осіб, які проживають в Україні і є внутрішньо переміщеними особами: для дітей та осіб з інвалідністю – 3 тис. грн, для інших осіб – 2 тис. грн.

Важливо: Постановою надано можливість отримувати допомогу на дітей, які народились у ВПО після переміщення і їхнє зареєстроване місце проживання співпадало з місцем задекларованого місця проживання батьків (місця, куди переїхали ВПО). 

З 1 вересня допомога продовжується для тих громадян, чий майновий стан потребує такої підтримки, і не продовжується для громадян, чий майновий стан дозволяє здійснювати суттєві витрати без допомоги держави.

Також для ВПО, які вперше звернуться по отримання допомоги ПІСЛЯ 01.08.23 р., допомога призначається на 6 місяців, на сім’ю, та буде виплачуватися одному з членів сім’ї (уповноваженій особі) з розрахунку на кожного члена сім'ї. 

Детально про прийняті зміни – за посиланням https://bit.ly/3O9omXj


371Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua