Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях взяв участь в урочистостях з нагоди 9-ї річниці визволення Слов’янська від російських терористів [05 липня 2023  16:24]

Сьогодні, 5 липня, начальник Слов’янської МВА разом з очільником ДонОДА Павлом Кириленком, його заступниками, керівниками громад Краматорського району та правоохоронних органів поклав квіти до меморіалів на місцях запеклих боїв, які вели наші захисники весною та літом 2014-го.

Після цього вони взяли участь у святковому заході, який відбувся у Слов’янську.
З вітальним словом до присутніх звернувся Павло Кириленко.

«Ми знаємо, що несе з собою російська окупація. І я впевнений, що для північної Донеччини початок липня назавжди стане часом остаточного звільнення від рашистів», - зазначив він.

Свої виступи гостям свята подарували артисти Харківського національного академічного театру опери і балету, які завітали до нашого міста в рамках спільного проєкту Донецької ОДА і Мінкульту «Культурний фронт».

Звернення начальника Слов’янської міської військової адміністрації Вадима Ляха

5 липня. Починаючи з 2014-го, для кожного словʼянця тепер це особливий день. День, коли наша армія повернула нам право жити під українським прапором на своїй землі.

Цей день разом з нами відзначають сусідні громади, які також були звільнені 5.07.2014 року.

Зі святом, словʼянці! З Днем визволення рідного міста! Вірю, що скоро таке свято зʼявиться у кожної української громади, тимчасово окупованої російськими загарбниками!


427Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua