Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змінився порядок надання інформації для працевлаштування осіб з інвалідністю [26 червня 2023  13:18]

Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову «Деякі питання організації працевлаштування осіб з інвалідністю» від 2 червня 2023 р. № 553, якою затвердив Порядок надання державній службі зайнятості інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю.

Відтепер роботодавець із дня виникнення в нього потреби в працівниках з інвалідністю та/або з дати відкриття вакансій, на які можливе працевлаштування таких осіб, надає відповідну інформацію центру зайнятості за його місцезнаходженням в електронній (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів) або в паперовій формі (із засвідченням підписом керівника або уповноваженої ним особи).

Інформацію надають за формою звітності № 3-ПН, затвердженою наказом Мінекономіки від 12 квітня 2022 р. № 827-22:

  • 1) первинно — інформуючи про потребу працевлаштувати осіб з інвалідністю;
  • 2) уточнювально — в разі потреби на заміну первинної, щоб уточнити характеристики вакансії, зокрема умови праці, розмір заробітної плати, вимоги до кандидата. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та професійних назв робіт (професії/посади).

Роботодавець може повідомити про закриття вакансії, надіславши відповідну інформацію в електронній формі на офіційну електронну адресу центру зайнятості (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів) або в паперовій формі (із засвідченням підписом керівника або уповноваженої ним особи).

За додатковою інформацією звертайтесь до Слов’янського міського центру зайнятості за телефоном 050 550 5460.


402Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua