Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
23 червня - Міжнародний Олімпійський день [23 червня 2023  14:59]

Це свято особливе для кожного спортсмена, адже воно несе ідеї дружби, поваги, рівності, єдності та цінності миру.

«Слов’янськ – місто чемпіонів!» Це гасло недарма є однією з наших візитівок. Всеукраїнські, міжнародні та світові рекорди земляків на олімпійських та паралімпійських змаганнях назавжди вписали ім’я нашого міста в сучасну історію спорту.

На жаль, повномасштабна війна поставила на паузу повноцінне спортивне життя. Але представники нашої громади продовжують ставати призерами та переможцями змагань в Україні та за кордоном. Плавання, триатлон, дзюдо, академічне веслування, пауерліфтинг – завдяки успішним виступам наших спортсменів, примножується спортивна слава Слов’янська.

Незабаром представниця нашої громади Ксенія Левковська візьме участь в змаганнях з триатлону на III Європейських іграх. А майстер спорту з вільної боротьби Лоліта Волошина увійшла до складу кандидатів від Донецької області на участь у Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року.

Дякуємо кожному спортсмену і тренеру, які представляють Слов’янську громаду на змаганнях та демонструють всьому світу нашу силу, культуру, доброзичливість та вміння поважати один одного.

Вітаємо зі святом, бажаємо подальших успіхів та нових яскравих перемог!


476Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua