Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Програма розвитку ООН в Україні запрошує підприємців до участі [18 травня 2023  13:43]

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошує мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) із постраждалих від війни областей України взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2023». Проведення заходу заплановано на 6-7 червня 2023 року в Києві в приміщенні Мистецького Арсеналу за адресою: вул. Лаврська, 10-12. Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії.

Центральною подією «Схід-Експо 2023» стане виставка-презентація підприємств із постраждалих від війни областей України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів і клієнтів із інших регіонів, країн ЄС і світу та встановленням нових ділових відносин.

Мета заходу 

«Схід-Експо 2023» має на меті підтримати ММСП, які релокувалися із або базуються у постраждалих від війни областях України, у встановленні ділових партнерств, розширенні їхньої діяльності та покращенні конкурентних переваг.

Умови участі 

Участь у «Схід-Експо 2023» для підприємств і відвідувачів безкоштовна. ПРООН бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-переговорів, створення каталогу учасників, онлайн-виставки, рекламних продуктів і матеріалів для ММСП.

Заходи безпеки
 
Ми дбаємо про безпеку учасників і відвідувачів, тож у разі повітряної тривоги виставка буде призупинена. У цей час всіх буде запрошено пройти в укриття у місці проведення заходу. Виставка поновить роботу після закінчення повітряної тривоги.

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2023» за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2LdM_gNoQC3Ja2nm-CORE0RI0ujAQeS-qVb5euIFy1NqFsQ/viewform) до 20 травня 2023 року.

Більше інформації на сайті east-expo.com.ua


530Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua