Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Тільки виїзд у безпечні місця збереже життя – Вадим Лях [24 квітня 2023  09:57]

Про це очільник Слов’янської громади сказав у черговому зверненні, закликавши місцевих жителів вже зараз замислитися над можливістю евакуації.

Сумна статистика свідчить: від початку повномасштабного вторгнення від ворожих обстрілів у Слов’янську загинули 47 мешканців, ще 148 дістали поранень.

«Велике зростання відбулося у цьому році, коли знов почалися обстріли. Але тепер вони приводять до колосальної шкоди, тому що зараз у місті перебуває дуже багато мешканців. Значно більше, ніж влітку 2022 року», - зазначив Вадим Лях.

Тоді у Слов’янську залишалося приблизно 20 тисяч людей. Зараз - близько 50 тисяч. Якщо раніше у багатоповерхівках проживали 10-15% мешканців, тепер - 50%. Саме тому два останні обстріли принесли такі жахливі результати, пояснює він.

«Не потрібно чекати, коли стане ще «гарячіше». Адже я розумію, що багато хто з жителів думає: так, у разі чого виїжджати готові, але ще зачекаємо. Не треба чекати. Треба усвідомити, що тільки виїзд у безпечні місця збереже життя. А це - найголовніше. Будь ласка, подумайте про це», - закликав керівник військової адміністрації міста.


355Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua