Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ тримає культурний фронт [24 березня 2023  14:39]

Війна не стала перешкодою на шляху до нових здобутків для вихованців та педагогів шкіл мистецтв нашої громади. Незважаючи на те, що навчальний процес відбувається у дистанційному режимі, колективи навчальних закладів №1 (Слов’янськ) та №2 (Билбасівка) беруть активну участь у мистецьких заходах та демонструють високі результати.

Минулого місяця в Дніпрі пройшов IV Всеукраїнський конкурс музичного мистецтва «Чарівний камертон». Професійне журі високо оцінило слов’янських конкурсантів. Лауреатами першого ступеню стали:

  • фортепіанні ансамблі Асія Полуніна/Анастасія Васильєва (викладачі Вікторія Петрусенко та Аліна Алісова) та Аріна Пономарьова/Катерина Лепетуха (викладач Вікторія Петрусенко),
  • народний аматорський ансамбль викладачів народних інструментів «Самоцвіти» (керівник Сергій Селіверстов),
  • вокальний ансамбль учнів «Джерельце» (керівник Марина Скорик, концертмейстер Юлія Федосенко).

Другу та третю сходинки п’єдесталу пошани посіли Дар’я Кузнецова (викладач Юлія Федосенко) та Маргарита Сібагатова (викладач Віталіна Лиманська).

Ще одна мистецька подія відбулася в Києві: у лютому в столиці проходив відкритий фестиваль-конкурс читців, поетів, художників та фотохудожників пам'яті Володимира Сосюри «Любіть Україну!» В номінації «Читці» лауреатом ІІІ ступеня стала Ганна Литвинова (керівник Ольга Качанюк).

Низку відзнак отримали слов’янці в обласному огляді-конкурсі учнів мистецьких шкіл Донецької області «Бахмутська весна», який проходив у березні в Кам’янці-Подільському. 

В номінації «Фортепіано» лауреатами І ступеню стали Вікторія Івкова (викладач Світлана Макаренко) та Владислав Пастухов (викладач Юрій Вітебський). 

В категорії «Струнні інструменти» третє місце посіла Єва Барінова (викладач Галина Фальченко). 

Серед виконавців на духових інструментах переможцями стали Леонід Лапченко (викладач Володимир Тарасенко) та Анастасія Романченко (викладач Олександр Скотній). Друге місце зайняла Анастасія Калашнікова (викладач Володимир Тарасенко).

Вітаємо конкурсантів, бажаємо подальших успіхів та нових перемог!


389Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua