Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янських комунальників привітали з професійним святом [17 березня 2023  16:57]

День працівників житлово-комунального господарства України традиційно відзначається у третю неділю березня. Сьогодні у Слов’янську відбувся урочистий захід, присвячений цій даті.

Під час зустрічі з працівниками галузі ЖКГ нашої громади начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях разом з профільним заступником Андрієм Секлецовим вручили їм грамоти та цінні подарунки.

«Комунальники заслужили на це, як ніхто інший. У важких умовах вони виконують свою роботу. Часто під обстрілами, наражаючи себе на небезпеку. І завдяки їм життя міста триває, - каже очільник Слов’янської громади. - Зі святом вас, дорогі працівники комунального господарства! Мирного неба, благополуччя та щастя! Низький уклін вам за вашу щоденну працю!»

Незважаючи на реалії воєнного часу, місто отримує світло, тепло, воду та газ. Здійснюється прибирання вулиць, вивіз сміття, працює комунальний транспорт. І це при тому, що платежі від населення на рахунки комунальних підприємств надходять у дуже обмеженому обсязі, каже Вадим Лях.

«Тому сьогодні, як ніколи, доречним буде звернення до мешканців Слов'янської громади із закликом – якщо є фінансова можливість, заплатіть за комунальні послуги. Хоча б частково. Зараз ЖКГ особливо потребує нашої підтримки», - зазначив він.


387Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua