Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Як Слов’янський центр зайнятості допомагає шукати роботу в умовах військового стану [22 лютого 2023  11:02]

Війна змінила всі сфери суспільного життя, і ринок праці не став виключенням. Його специфікою в теперішніх реаліях є підвищення конкуренції. Але це не означає, що знайти роботу зараз неможливо.

Для цього насамперед треба звернутись до Слов'янського міського центру зайнятості та отримати статус безробітного. Після цього фахівці будуть підбирати вакансії відповідно до ваших навичок та досвіду.

Слід враховувати, що все частіше роботодавець потребує швидкої перекваліфікації. З цим вам також допоможуть і, можливо, ви знайдете роботу в іншій сфері.

Під час пошуку роботи важливо мати якісне, професійно складене резюме. Фахівці допоможуть навчитись відрізняти типи резюме та складати його в залежності від вакансії, на яку ви претендуєте.

Окрім того, під час пошуку постійного місця працевлаштування ви маєте можливість взяти участь у суспільно корисних роботах.

Отже, якщо ви залишились без роботи або є нагальна потреба у підборі персоналу в цей складний час - звертайтесь до Слов'янського міського центру зайнятості за адресою: вул. Батюка, 40, кімната 19. Час роботи – з 10:00 до 13:00. Телефон: (050) 550 54 60.


494Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua