Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янець Данило Буценко представив Україну на чемпіонаті Європи з карате [08 лютого 2023  16:17]

Змагання серед кадетів, юніорів та молоді відбулися 3-5 лютого в місті Ларнака (Кіпр). Вони зібрали понад тисячу спортсменів з 48 країн, повідомляє управління фізкультури та спорту ДонОДА.

У складі молодіжної команди України на міжнародному рівні дебютував представник Слов’янської громади Данило Буценко. Це перший випадок з 2014 року, коли спортсмен з Донецької області потрапив до національної збірної з карате в розділі «куміте».

Данило провів у категорії +84 кг серед молоді до 21 року три поєдинки, два з яких були переможними. Здолавши каратистів Шотландії (4:1) та Румунії (5:1), він поступився супернику з Чорногорії, таким чином зупинившись за крок до «бронзового» фіналу.

Хлопець тренується в спортивному клубі «Tetsu Ryu» у заслуженого тренера України Ігоря Шалаумова. Він є студентом двох вищих навчальних закладів: Харківського національного університету радіоелектроніки та Донбаського державного педагогічного університету (спеціальність «Фізичне виховання»).

Загалом Україну на чемпіонаті Європи з карате представили 34 спортсмени. В їх активі – 4 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди, що дозволили нашій державі посісти третє місце в підсумковому командному заліку.

Керівництво Філії Української федерації карате «Донецька обласна федерація карате» висловлює подяку в.о. головного тренера національної молодіжної збірної Дмитру Негатурову за супровід та підтримку спортсмена на змаганнях.


419Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua