Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янський педагогічний ліцей відсвяткував день народження [28 грудня 2022  18:45]

Нещодавно навчальний заклад відзначив чергову річницю від дня заснування. В цьому році йому виповнилося 26.

Це - наймолодший заклад загальної середньої освіти Слов’янська. Однак за цей час він затвердив себе як потужна школа, що постійно входить до числа лідерів міста за якістю навчання, підготовки до ЗНО, кількістю переможців предметних олімпіад і конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук України. Понад 20 випускників ліцею мають наукові звання кандидатів і докторів наук.

Рік, що минає, був для колективу непростим. Але головне завдання – тримати високий рівень підготовки учнів, якісно підготувати випускників до Національного мультипредметного тестування та зберегти учнівський колектив – педагоги виконали.
Гордістю ліцею стали 5 випускників, які склали НМТ з окремих предметів на 200 балів. А випускниця Дар’я Дерев’янко отримала найвищий результат і з української мови, і з математики.

Продовжує ліцей і наукову діяльність. Нещодавно заклад провів щорічну науково-практичну конференцію «Українська освіта сьогодення: від викликів до можливостей», яку присвятили 300-й річниці з дня народження Григорія Сковороди. У заході взяли участь понад 40 педагогів та учнів.

А в день народження ліцей привітали вихованці, випускники й батьки, що пліч-о-пліч з учителями тримають свій освітній фронт і впевнено йдуть до перемоги. Побажаємо ліцею широкого поступу й нових досягнень у вільній і мирній Україні!


543Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua