Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Отримувачам соціальних допомог не потрібно знову подавати заяви для продовження виплат – Мінреінтеграції  [28 грудня 2022  14:51]

На період дії воєнного стану продовжиться автоматичне нарахування державних соціальних допомог, в тому числі допомоги на дітей одиноким матерям і малозабезпеченим сім’ям. Таке рішення ухвалив Уряд, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Річ у тім, що в листопаді Кабмін постановив: на період дії воєнного стану надання державних соціальних допомог і пільг, які було призначено раніше, автоматично продовжується. Але тільки тим особам, які проживають на території проведення бойових дій або тимчасово окупованих. Це означало, що всім іншим громадянам потрібно було б подавати заяви для поновлення або продовження виплат», - пояснили в Міністерстві.

На думку посадовців, така ситуація могла призвести до соціальної напруги та надмірного навантаження на органи соцзахисту й органи надання адміністративних послуг, зокрема через нестабільність електропостачання та часті повітряні тривоги. З метою запобігання цієї проблеми й було прийняте рішення Кабміну.


589Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua