Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Допомога від ФССУ на час лікування зростає, попри воєнний стан  [26 грудня 2022  16:00]

За підсумками 11-ти місяців, середній розмір виплат за кожен день перебування на лікарняному від Фонду соціального страхування України склав 431,42 грн. Це на 58,7 гривні більше, ніж за той же період минулого року.

Дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).

Всі види допомог Фонд виплачує в повному обсязі.

Крім того, аби забезпечити виплати лікарняних попри чисельні складнощі фінансування на тимчасово окуповані території, для українців, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівці Фонду напрацювали механізм призначення виплат без залучення роботодавця. У таких випадках виплати призначаються застрахованій особі напряму – для цього необхідно звернутись у відділення Фонду за місцем обліку як ВПО або реєстрації.


403Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua