Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Управління ФССУ в Донецькій області виплачує застрахованим особам 48,8 мільйона гривень щомісяця [23 грудня 2022  13:03]

Попри воєнний стан, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області та його відділення продовжують виплачувати допомоги за лікарняними і по вагітності та пологах.

Допомоги отримують всі застраховані особи Донецької області, у тому числі внутрішньо переміщені особи, евакуйовані за кордон працівники та українці, чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату через бойові дії.

Щомісяця управління Фонду в Донецькій області виплачує понад 48,8 мільйона гривень допомог у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності і вагітністю та пологами.

З початку року застраховані особи Донецької області отримали від Фонду більш ніж 537,6 мільйона гривень таких виплат – гроші нараховані для 86,9 тисячі застрахованих осіб. З них для 85,1 тисячі працівників виплачено 459,8 мільйона гривень лікарняних. Декретні допомоги профінансовано для 1,8 тисячі українок на суму 77,8 мільйона гривень.

ФССУ нагадує, що дата фінансування допомоги прямо залежить від дати подання роботодавцем заяви-розрахунку на виплату коштів застрахованій особі. Слідкувати за станом надання матеріального забезпечення можна у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund.


540Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua