Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ЦВК засуджує проведення псевдореферендумів та закликає світ не визнавати їх нікчемні результати [29 вересня 2022  13:26]

Центральна виборча комісія України 27 вересня ухвалила рішення, яким засудила протиправну організацію та проведення 23–27 вересня окупаційними адміністраціями російської федерації на тимчасово окупованих частинах територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей псевдореферендумів стосовно їх приєднання до рф, а будь-які їх нікчемні результати постановила не визнавати.

ЦВК звернула увагу, що «референдуми» не мають нічого спільного з демократичними референдумами, є незаконними з позиції Конституції України та міжнародного права, а отже, не матимуть жодної юридичної сили. «Таке дійство ще більше переконує весь цивілізований світ у загарбницьких намірах держави-окупанта, свідчить про продовження грубих порушень росією державного суверенітету і територіальної цілісності України», - йдеться у повідомленні.

За даними Служби безпеки України, російські окупанти підсумували результати фейкових референдумів на окупованих територіях України ще на початку вересня. «То ж, нинішнє незаконне «голосування» – театральна вистава, створена для картинки на російському телебаченні», - зазначає ЦВК.

https://www.cvk.gov.ua/novini/tsvk-zasudzhuie-provedennya-psevdoreferendumiv-ta-zaklikaie-svit-ne-viznavati-ih-nikchemni-rezultati.html


520Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua