Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янців запрошують оселитись у київському хостелі [30 серпня 2022  13:30]

Для жителів Слов’янської громади, які мають намір евакуюватись, з’явилась ще одна цікава пропозиція. Стосується вона сімей з дітьми.
Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

Волонтери запрошують містян оселитися в одному з хостелів Києва. Родинам безкоштовно нададуть їжу, одяг, дитяче харчування та засоби гігієни, забезпечать психологічну допомогу та медичний супровід. Допоможуть із оформленням документів, а дитину за потреби обстежать в «Охматдиті».

Кожній сім’ї обіцяють окрему кімнату. Але слід враховувати, що вони розраховані щонайменше на чотирьох осіб. Тому, наприклад, самотню матусю з дитиною, швидше за все, підселять до такої ж матусі.

У двоповерховому хостелі готові прийняти 250 осіб. Тут обладнано дві великі ігрові зали, де з дітьми займатимуться психологи та вихователі.

Проживати у хостелі можна протягом трьох місяців. За цей час родині допоможуть знайти роботу та житло. Передбачається, що постояльці візьмуть участь у прибиранні приміщення, чергуванні на кухні тощо.

Дістатися Києва можна евакуаційним поїздом «Покровськ-Львів». Вийти треба буде на станції Біла Церква. Звідти самостійно доїхати до столиці електричкою. У Києві на вокзалі слов'янців, що прибули, зустрінуть волонтери і відвезуть на місце проживання.

Якщо вас зацікавила пропозиція, телефонуйте на гарячу лінію Слов’янської МВА.


430Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua