Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
#Донеччани_державотворці: Олег Бойцов [28 липня 2022  13:16]

Олег Бойцов (1979-2019) - старший сапер аварійно–рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області, старшина служби цивільного захисту. 

Народився 28 листопада 1979 року у Слов’янську. Служив пожежним у 37-й Державній пожежно-рятувальній частині. На його рахунку - десятки врятованих людських життів та сотні відвойованих у вогняної стихії будинків.
 
Згодом Олег Бойцов прийняв рішення стати піротехніком. Щодня ризикував власним життям, вилучаючи та знищуючи вибухонебезпечні предмети. Виконання надскладних та надзвичайно небезпечних задач з розмінування у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил стало невід’ємною частиною його життя. 

Олег Бойцов загинув 9 квітня 2019 року під час розмінування місцевості поблизу насосної станції водогону Сіверський-Донецьк-Донбас («сіра зона») в районі смт Зайцеве на Донеччині внаслідок вибуху невідомого предмету. 

Похований у Слов’янську. 

За особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самовіддані дії, виявлені під час виконання службового обов'язку, Указом Президента нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).


410Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua