Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Проведено перевірки щодо додержання суб’єктами господарювання заборони на торгівлю алкогольними напоями [30 червня 2022  11:07]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської військової адміністрації інформує громадян Слов’янської громади про проведені перевірки щодо додержання суб’єктами господарювання, які реалізують алкогольні напої, вимог розпорядження начальника штабу – першого заступника Командувача об’єднаних сил від 25.03.2022 № 62 «Про заборону торгівлі на території Донецької та Луганської областей алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі».

Впродовж травня та червня співробітники Краматорського районного управління поліції задокументували у Слов’янській громаді 24 випадки незаконного продажу алкогольної продукції. Відповідальність за дане правопорушення передбачає штраф від 6800 до 13600 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та отриманої за неї виручки. Вилучено 3027 л алкогольних напоїв на суму 411295 грн.

Нагадуємо, що під час воєнного стану на територій Слов’янської громади продовжує діяти заборона торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.


643Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua