Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про можливу заборону евакуації зі Слов'янська не відповідає дійсності – Павло Кириленко [10 червня 2022  13:21]

Останнім часом у соціальних мережах поширюється інформація про те, що начебто при загостренні бойових дій буде заборонена евакуація зі Слов'янська та Бахмута. Це — відверта брехня, яка підспівує російській пропаганді.

Про це заявляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його словами, Донецька ОВА разом із місцевою владою, рятувальниками, поліцією та військовими займається евакуацією цивільних громадян з першого дня повномасштабного вторгнення.

«Ми евакуюємо всіх охочих, навіть під ворожими обстрілами. Евакуюємо постійно і безкоштовно», - зазначив очільник області.

При цьому важливо, щоб евакуація була своєчасною. Кожен виїзд під обстрілами — це загроза не тільки для тих, хто виїжджає, але й для тих, хто вивозить, підкреслив він.

«Тому я вкотре закликаю: евакуюйтесь! Евакуюйтесь вчасно! Не чекайте, поки активні бойові дії дійдуть до вашого дому! – закликає Павло Кириленко. - І ще — не вірте маячні із незрозумілих джерел. Війна іде не тільки на полі бою, але й в інформаційному просторі. Довіряйте тільки офіційним джерелам інформації!»


510Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua