Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях – про ситуацію в Слов’янську 27 травня [27 травня 2022  11:07]

Із наближенням фронту життя у Слов’янській громаді стає дедалі складнішим. Через аварії на електромережах частина мікрорайонів залишається без енергопостачання. Над вирішенням цієї проблеми працюють фахівці.

Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях. Зокрема, через відсутність електроенергії сьогодні не змогли вийти на лінію тролейбуси. Рух електротранспорту буде відновлено, як тільки з’явиться можливість.

Вирішується питання з забезпеченням хлібом. Низка магазинів пропонують продукцію власної випічки. У фірмовій мережі можна придбати хлібобулочні вироби місцевого хлібозаводу. Окрім того, до міста в достатній кількості завозиться хліб із Дружківки та Дніпропетровської області.

Завантажені банкомати «ПриватБанку». Інкасація банкоматів «Ощадбанку» відбувається по вівторках та четвергах.

«Не втомлююся повторювати: найкращим виходом у ситуації, що склалася, є евакуація. Сьогодні 40 людей відправили до Дніпра. Дякуємо всім, хто допомагає слов'янцям виїжджати в безпечне місце. Не зволікайте! Використовуйте цю можливість!» - наголошує Вадим Лях.

Нагадаємо, що завтра, 28 травня, заплановано відправлення безкоштовного евакуаційного автобусу до Рівненської області. Запис – за телефонами гарячої лінії Слов’янської МВА

Стежте за повідомленнями на наших інформаційних ресурсах!


583Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua