Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях вкотре закликав жителів Слов’янської громади евакуюватися [25 травня 2022  09:44]

На цьому начальник міської військової адміністрації наголосив в черговому зверненні 25 травня. За його словами, таких дій вимагає ситуація, яка дедалі стає все більш небезпечною.

«Вчора внаслідок обстрілу постраждали майже три десятки будинків у приватному секторі. В одному з них мешкала багатодітна сім'я. На щастя, люди перебувають у евакуації та залишилися живі, - повідомив очільник громади. - Сьогодні у людей, в будинок яких «прилетіло», загинули домашні тварини. Ті самі, через яких сім'я не готова була виїжджати».

На даний момент у Слов'янську та Краматорську залишається близько 80 тисяч жителів. Якщо хоча б половина з них вирішить виїхати при погіршенні ситуації, може банально не вистачити транспорту, зазначив начальник МВА.

«Решта ризикують повторити долю жителів Сєверодонецька. Вчора звідти вдалося вивезти дев'ятьох людей. Для цього ризикували життям п’ятнадцять – працівники ДСНС, поліцейські, водії, волонтери. Тому не втомлюся повторювати - евакуюйтеся! Правильне рішення – те, що прийняте вчасно. Будь ласка, подумайте про свою безпеку сьогодні!» - підкреслив Вадим Лях.


418Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua