Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
НМТ замість ЗНО: основні дати [14 травня 2022  10:00]

Цього року через війну в Україні замість Зовнішнього незалежного оцінювання буде проведений Національний мультипредметний тест для здобуття вищої освіти. По суті, він є спрощеною версією ЗНО.

НМТ – комп’ютерний онлайн-тест, що складатиметься з трьох блоків: українська мова, математика та історія України. Тест міститиме по 20 завдань з кожного блоку, виконати які потрібно за 120 хвилин.

Випускники шкіл Слов’янської громади, як і всі інші, мають можливість здати тест задля продовження освіти в ВНЗ. Вони реєструються самостійно через власний кабінет і самі обирають місто, в якому будуть проходити НМТ.

Тестування відбуватиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах (приміщеннях шкіл, університетів), створених у населених пунктах України, а також у деяких країнах Європи. Перелік країн і міст, де можна буде пройти НМТ, невдовзі з’явиться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Підтвердити намір проходити НМТ необхідно з 20 травня до 7 червня на Інформаційній сторінці порталу Українського центру оцінювання якості освіти
- https://zno.testportal.com.ua/info/login .

Якщо абітурієнт не може підтвердити свою участь у зазначений термін, він матимете можливість зробити це з 21 червня до 7 липня.

Коли відбуватиметься тестування:

  • основна сесія: 18 липня-10 серпня;
  • додаткова сесія : 16-20 серпня;
  • спеціальна сесія: 12-16 вересня.

Що робити зареєстрованим на ЗНО абітурієнтам, які не зможуть пройти тест основної сесії 

Потрібно подати заявку для участі у відповідній сесії тестування. Це можна буде зробити 1-10 серпня – для участі у додатковій сесії, 1-7 вересня – для участі у спеціальній сесії.

Коли будуть результати НМТ 

Інформацію розмістять на Інформаційних сторінках учасників до 12 серпня, додаткової сесії – до 21 серпня, спеціальної – до 19 вересня.

Детальніше – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти:

https://testportal.gov.ua/nmt-kalendar-provedennya/?fbclid=IwAR0E_u9WcoQRK0muWbTGWeTBjAaBD0mXOr6b5GYlZeMQOO_wtV9NyPnhjIc 

Основне про національний мультипредметний тест:

https://testportal.gov.ua/osnovne-pro-nmt/


467Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua