Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У День Перемоги Вадим Лях поклав квіти до пам'ятників воїнам Другої світової та захисникам України [09 травня 2022  11:49]

Сьогодні, 9 травня, Україна відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На честь цієї дати начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях разом зі своїм заступником Юрієм Підлісним та депутатом Слов’янської міської ради 8 скликання Наталією Вербською поклали квіти до братської могилі на Північному цвинтарі та монументу Слави у центральному парку.

Окрім воїнів, працівників тилу та мирних жителів, загиблих у роки Другої світової, вшанували українських солдат, які звільняли Слов'янськ у 2014 році та захищають Україну сьогодні. На їх честь поклали квіти до пам'ятного знаку на перетині вулиць Центральної та Банківської, де в майбутньому має бути споруджений обеліск.

«Ніколи ще наша пам'ять не була така жива, як зараз. Ми пам'ятаємо нашу історію, шануємо наші традиції. Віримо у ЗСУ! Ми обов'язково зведемо цей монумент у мирному українському Слов'янську. Перемогли тоді, переможемо й зараз! І ми матимемо два дні Перемоги!» - зазначив Вадим Лях.

                 


473Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua