Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У День пам’яті та примирення Вадим Лях завітав до ветеранів Другої світової [08 травня 2022  13:37]

       

Сьогодні, 8 травня, Україна разом із усім цивілізованим світом відзначає День пам'яті та примирення. З цієї нагоди начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях завітав до ветеранів Другої світової війни.

Їх у Слов'янську залишилося менше двадцяти. Всіх тих, хто, незважаючи на бойові дії, залишились на території громади, начальник адміністрації особисто відвідає впродовж 8 та 9 травня. «Потисну руку кожному та попрошу дожити до нової Перемоги, яку ми неодмінно здобудемо!» - наголосив він.

Вадим Лях каже - сьогодні розповіді ветеранів війни 1939-1945 років про звірства нацистів, подвиги визволителів, військові операції та перемогу сприймаються зовсім інакше. Начебто 77-ми років, які минули з тих пір, зовсім і не було.

«Повномасштабна війна, що увірвалася до нашої оселі 24 лютого, перекреслила гасло «ніколи знову». Зло знову прийшло на нашу землю. І нам доведеться знову перемогти, щоб наступні покоління вільних українців знали про жахіття війни лише з книжок та фільмів», - зазначив очільник громади.


428Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua