Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ситуація у Слов'янську залишається стабільною, - керівник МВА [15 квітня 2022  09:58]

П'ятниця, 15 квітня. 51 день повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Між тим, ситуація у Слов'янській громаді залишається стабільною. 

Про це повідомив керівник міської військової адміністрації Вадим Лях. За його словами, жителів, які залишились в місті , частіше за все турбують три питання: доставка пенсій, робота банків та роздача гуманітарної допомоги. По кожному питанню керівник МВА надав роз'яснення. 

Пенсії: робота ведеться. Адміністрація надала листоношам три автівки з водіями для доставки пенсій за адресами. Сьогодні обслуговують Билбасівку. 

Банки: сьогодні будуть завантажені банкомати Ощадбанку в районі міськвідділу поліції та біля «Чудо-маркету» на Молодіжці. 

Також обіцяють проінкасувати кілька банкоматів ПриватБанку. Які саме – банк не повідомляє. 

Гуманітарна допомога: найближчими днями масової видачі не буде. Надалі планується перейти на адресний варіант доставки. Вся інформація буде оприлюднена на сторінках керівника МВА та офіційних джерелах адміністрації. 

"Переконливо прошу не дзвонити мені з цього питання. Через шквал дзвінків не завжди встигаю своєчасно реагувати на важливі проблеми мешканців", - зазначив Вадим Лях. 

Отримати інформацію можна за телефонами гарячої лінії.


757Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua