Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Як встановити та продовжити інвалідність під час війни [21 березня 2022  10:15]

Якщо людина не може прибути на огляд до медико-соціальної експертної комісії, така комісія може приймати рішення про встановлення інвалідності заочно на підставі направлення лікарсько-консультативної комісії (ЛКК). 

Про це йдеться у постанові Кабміну від 8 березня 2022 р. № 225 «Деякі питання порядку проведення медико-соціальної експертизи на період дії воєнного стану на території України».
 
При цьому медико-соціальні експертні комісії здійснюють свої функції незалежно від місця реєстрації, проживання або перебування людини, що звертається для встановлення інвалідності. 

У разі неможливості направлення осіб з тимчасовою непрацездатністю на медико-соціальну експертизу в передбачені законодавством строки, рішення щодо продовження тимчасової непрацездатності за її наявності приймається без направлення на медико-соціальну експертизу лікуючим лікарем або лікарсько-консультативною комісією. 

Направлення лікарем чи ЛКК на медико-соціальну експертизу здійснюється не пізніше, ніж через місяць після припинення або скасування воєнного стану.


453Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua