Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ситуація у Слов’янській громаді залишається спокійною [25 лютого 2022  10:22]



Вранці 25 лютого керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях провів нараду зі своїми заступниками та начальниками відділів щодо роботи критичної інфраструктури.

На даний момент ситуація в місті залишається спокійною. Забезпечується подача газу, води, тепла та електроенергії, вивезення побутового сміття, прибирання вулиць. 

Транспорт
Автобуси на міські маршруту не виходять через дефіцит пального. Вони знаходяться та території автотранспортних підприємств. Машини заправлені та зарезервовані для можливої евакуації.
Тролейбуси виходять на лінію з 6:00 до 18:00. Цей графік буде збережено до понеділка включно. В подальшому рішення буде прийматись в залежності від ситуації. Нагадаємо, що проїзд в електротранспорті безкоштовний.
Потяги курсують за штатним розкладом. 

Соцзабезпечення
Центр надання адміністративних послуг не працює, оскільки відключено усі держреєстри. УСЗН працює як у звичайному, так і в дистанційному режимі. Безпосередній прийом ведеться за талонами. Усі бази для виплати допомоги відправлені до вищих інстанцій. Гроші мають надійти на початку березня. Центр зайнятості, Пенсійний фонд, податкова служба працюють дистанційно. 

Банки
На даний момент «Приватбанк» працює в електронному форматі. Грошей у банкоматах немає. Ощадбанк працює повністю, банкомати завантажені. Працюють також «Аваль» та «Укргазбанк». Але готівки в їх банкоматах залишилося на пару днів. 

Магазини
Мережеві магазини та дрібні продуктові відкриті. Режим роботи - з 7:00 або 8:00 до 16:00-17:00. Склади супермаркету «Сім'я» знаходяться у Сєвєродонецьку, логістика дозволяє здійснювати підвезення продуктів. «АТБ» обіцяє безперебійну роботу, як і «Чудо-маркет». Але в останньому магазині можуть виникнути перебої з постачанням, яке ведеться з Харкова. Поки що підвіз здійснюється.

Хліб
Слов'янський хлібозавод працює у штатному режимі. Запаси борошна є. Машини розвозять продукцію містом, але не всю на 7:00, а протягом дня.
Лиманський хліб «Чайка» сьогодні прибув до Слов'янська о 7:00. Проте наразі його розібрали. «Кулиничі» обіцяють під’їхати до обіду. Бахмутський хлібозавод також здійснює завоз. Крім того, своя випічка є у супермаркетах «Сім'я» та «Чудо». 

Керівний склад ВЦА перебуває на робочих місцях. Ситуація в громаді під контролем. Дотримуйтеся спокою та інформаційної гігієни. Бережіть себе та своїх близьких. Без паніки!


595Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua