Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Підприємців Слов’янської громади запрошують отримати безкоштовні онлайн-консультації  [15 лютого 2022  08:16]

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Держустановою «Офic з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надають малим та середнім підприємствам додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсi OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв'язуватися із позаштатними технічними експертами різних індустрій та бізнес-нiш з усього світу завдяки веб-консультаціям.

Українські підприємці можуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких завдань свого бізнесу.

Дедлайн подачі заявок - 17 лютого 2022 року.

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступнi на порталі Дія.Бізнес за посиланням: https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/onfrontiers

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ВЦА 






484Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua