Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Незабаром у Билбасівці відкриються філія ЦНАПа та поліцейська станція [14 лютого 2022  15:44]

Скоро у жителів Билбасівки з’явиться можливість отримати адміністративні та соціальні послуги на території селища. Керівництвом Слов’янської військово-цивільної адміністрації прийнято рішення створити в населеному пункті сучасні та комфортні умови для прийому спеціалістів ЦНАПу.

Філія цієї установи розміститься у приміщенні колишньої селищної ради. Зараз тут тривають ремонтні роботи, які виконуються силами комунального підприємства «Благоустрій». Вже встановлені нові вікна та двері, укладена керамічна плитка, ведеться штукатурка стін та інші оздоблювальні роботи. З настанням сприятливих погодних умов буде виконано благоустрій прилеглої території - мощення тротуарною плиткою, розбивка клумб та облаштування пандуса. 

Відкриття філії заплановано у березні. Фактично, вона поєднає в собі функції Центру надання адміністративних послуг та Управління соціального захисту населення. Таким чином, для вирішення пов’язаних з цими установами питань жителям Билбасівки більше не треба буде їздити до Слов’янська. 

В цьому ж приміщенні розташується поліцейська станція, де будуть постійно чергувати співробітники правоохоронних органів. Звернувшись до них, кожен житель селища зможе отримати допомогу або консультацію. Щоб правоохоронці могли більш оперативно реагувати на звернення громадян, для них буде придбано поліцейський автомобіль. Кошти на це передбачені в місцевому бюджеті за програмою «Правопорядок». 

Паралельно з доступністю державних послуг, для жителів Билбасівки створюються умови для зручного та безпечного пересування в темний час доби. Наразі ведеться облаштування зовнішнього освітлення вулиці Миру – до майбутнього відділення ЦНАПу і далі, до школи. Загальна протяжність мережі складе близько 3 кілометрів. Окрім того, впродовж березня буде освітлено ще 2 кілометри вулиць. 

Окрім Билбасівки, реконструкція систем зовнішнього освітлення відбувається і в селищі Мирне. Тут виконується заміна електроопор та прокладання нової лінії – вздовж вулиці Армійська до скверу та дитсадка. Планується, що ці роботи будуть закінчені в лютому.


503Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua