Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янська ВЦА взяла участь в обласних навчаннях з перевірки готовності до надзвичайної ситуації [11 лютого 2022  10:37]

У четвер, 10 лютого, в Донецькій області відбулися штабні тренування органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Відпрацьовувався алгоритм дій на випадок можливого загострення військово-політичної ситуації. 

В навчаннях взяли участь керівники структурних підрозділів Донецької ОДА, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів. Під час тренувань перевірили ефективність взаємодії представників влади різних рівнів - від місцевої до державної, відпрацювали порядок оповіщення населення та організації евакуаційних заходів. 

У Слов’янській ВЦА протягом дня працювала комісія з питань евакуації. За легендою навчань, для прийому населення з окремих районів Донецької області в місті був розгорнутий приймальний пункт, 22 збірних пункти та 23 пункти тимчасового розміщення загальною чисельністю до 7 тисяч осіб. На випадок подальшої евакуації приведено у готовність 3 автоколони з 46-ти одиниць транспорту. Для допомоги у вирішенні соціальних потреб евакуйованих жителів задіяні профільні служби, комунальні та благодійні установи. 

«У підсумку можна говорити про те, що система цивільного захисту Слов’янської територіальної громади готова до будь-якого розвитку подій. Але хочеться сподіватись, що ці знання та навички в подальшому не знадобляться», - зазначив голова комісії з питань евакуації, заступник голови Слов’янської ВЦА Юрій Підлісний.


687Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua