Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську стартувала акція «Подаруй бібліотеці книгу» [09 лютого 2022  11:33]

У Центральній міській бібліотеці ім. Михайла Петренка почалася щорічна акція «Подаруй бібліотеці книгу». Її оголосили за тиждень до Міжнародного дня дарування книг, який відзначається 14 лютого. 

Література, прийнята в дар від користувачів та благодійників, є одним із джерел комплектування бібліотечних фондів. В минулому році фонд Центральної міської бібліотеки ім. Михайла Петренка поповнився більш ніж на 500 примірників саме завдяки дарувальникам. Серед них – багато відомих сучасних авторів, гостей і друзів бібліотеки: Ірена Роздобудько, Макс Кідрук, Олена Стяжкіна, Павло Амітов, Дара Корній, Сергій Жадан, сім’я Вадима Карпенка, Артем Шевченко, Дар’я Бурій, Олексій Чупа, Нестор Коваль, німецька письменниця українського походження Надія Метзгер та багато інших. 

Особливу вдячність працівники бібліотеки висловлюють чисельним читачам-книгодарувальникам. Одна з них - Алла Жирова. Вона завжди шукає будь-яку можливість для поповнення фонду цікавими виданнями та отримує від цього радість і задоволення. 

Любов Єлісєєва приходить не тільки за книгами. Коли вони з чоловіком уже перечитали нові журнали, вона поспішає подарувати їх бібліотеці. 

Поповнюють бібліотечний фонд і місцеві автори. Після кожної презентації своїх видань вони обов’язково дарують бібліотеці новий примірник. 

То ж, всіх жителів та гостей Слов’янської громади запрошують приєднуватись до акції. Адже такий подарунок, як книга – це радість не одній людині. Бібліотечна книга, мандруючи від одного читача до іншого, може стати важливою і улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань, спонукатиме замислитись, дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником та додасть гармонії у життя.


705Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua