Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Набір до Школи Енергетичної Кооперації [27 січня 2022  13:42]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ВЦА повідомляє. 

Greencubator та Бізнес-Школа УКУ розпочали відбір до 2-ї Школи Енергетичної Кооперації. Це навчальний інтенсив, що має на меті надати громадянам практичні знання щодо створення енергетичних кооперативів. 

Школа є частиною ініціативи із побудови в Україні екосистеми енергетичної кооперації, яку реалізує громадська організація Greencubator, Львівська Бізнес-Школа Українського Католицького Університету (LvBS) разом із Відкритим Університетом Майдану (ВУМ) та за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ).

Відбір відбувається на конкурсній основі, зареєструватися на Школу можна до 5 лютого 2022 року за посиланням.

Для кого працює Школа? 

Підприємці, проактивні члени громад, представники місцевого самоврядування та громадського сектору, яких цікавить запуск проєктів енергетичної кооперації та тема енергетичної незалежності загалом. Навчання безкоштовне та відкрите для учасників з усієї України.

Формат навчання 

Навчання проходить в форматі blended learning – поєднання дистанційного навчання (онлайн) та практичних сесій у звичному форматі (офлайн). Офлайн-сесії проходять на базі Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету. Викладачі Школи – практики енергетичної кооперації та кваліфіковані спеціалісти LvBS. 

Протягом курсу студенти вивчають основи кооперації, економічні та технічні аспекти реалій енергетики, сучасне законодавче та регуляторне поле, крім того, отримують навички бізнес-планування та залучення інвестицій.

Результати навчання 

Випускники Школи, які захистили свої проєкти, отримують сертифікат про завершення навчання та можливість долучитися до конкурсу на участь у Енергетичному Акселераторі Громад. Це 4-місячна акселераційна програма, що дозволяє командам випускників Шкіл Енергетичної Кооперації підготувати свій проєкт до залучення інвестицій та повноцінного запуску.
Більше тут.


860Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua