Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янській ЗОШ №15 обладнали сучасний кабінет-лабораторію з фізики [06 січня 2022  09:34]

 

Це стало можливим завдяки програмі «Спроможна школа для кращих результатів», участь в якій взяли відділ освіти та колектив навчального закладу.

Проєкт «Обладнання кабінету-лабораторії з фізики у Слов’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 Слов’янської міської ради Донецької області» пройшов конкурсний відбір та був реалізований у 2021 році. Його вартість склала понад 600 тисяч гривень. 409,5 тисячі надав державний бюджет, 200 тисяч — місцевий.

Завдяки проекту, в кабінеті був проведений ремонт та встановлено сучасне обладнання. Воно значно полегшує виконання лабораторних робіт, а також надає можливість демонструвати 75% шкільної програми з курсу електрики та магнетизму.

Це дозволить значно покращити якість викладання фізики в закладі, сприятиме зростанню інтересу до вивчення предмету з боку учнів, підвищенню результативності навчання та переорієнтації роботи вчителів із діяльності на засвоєння суми знань на діяльність, пов’язану з формуванням компетентностей НУШ, засвоєнням практичних умінь і навичок, підвищить мотивацію до вивчення складного й водночас дуже важливого предмету шкільної програми.


780Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua