Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До уваги спортсменів, які претендують на стипендію Слов’янської міської територіальної громади у 2022 році [05 січня 2022  13:16]

Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту опрацьовані документи, які надійшли на отримання стипендії для провідних та перспективних спортсменів Слов’янської міської територіальної громади у 2022 році.

Загалом, з 1 листопада по 31 грудня 2021 року, до відділу надано 72 подання на отримання стипендії, із них: 40 з олімпійських видів спорту; 24 – з неолімпійських видів спорту; 8 – з видів спорту серед людей з інвалідністю (список додається). 

Згідно «Положення про стипендію провідним та перспективним спортсменам Слов’янської міської територіальної громади», затвердженого розпорядженням керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 9.11.2021 № 525 стипендія призначається на конкурсній основі спортсменам віком до 35 років, які зареєстровані та проживають на території Слов’янської міської територіальної громади, та/або на змаганнях, як і в попередньому році, так і в рік виплати стипендій представляють Слов’янську міську територіальну громаду. 

Розмір стипендії визначається за досягненнями спортсмена. Максимальний розмір стипендії не перевищує прожитковий мінімум станом на 1 січня року в якому відбувається виплата (станом на 1 січня 2022 року – 2481,0 грн). Мінімальний розмір стипендії дорівнює 25 % від прожиткового мінімуму 

Гранична кількість стипендій провідним та перспективним спортсменам Слов’янської міської територіальної громади, яка може бути призначена за значні досягнення в спорті – до 50 (включно), з них: 

  • до 25 стипендій – олімпійські види спорту, або не менше 50 % від загальної кількості стипендій;
  • до 18 стипендій – неолімпійські види спорту, або 36 % від загальної кількості стипендій;
  • до 7 стипендій – види спорту серед спортсменів з інвалідністю (перевага надається видам спорту, які входять до програм паралімпійських та дефлімпійських ігор), або до 14 % від загальної кількості стипендій . 

* В межах затвердженого бюджету на рік кількість стипендій може бути зменшено, але не менше 50% від загальної кількості стипендій, що призначаються спрямовуються на виплати з олімпійських видів спорту.

В рамках затвердженого кошторису за КПКВКМБ 1115062 на виплату стипендій для провідних та перспективних спортсменів у 2022 році передбачено 480,0 тисяч гривень (з помісячним розписом – 40,0 тисяч гривень на місяць). Із передбачених коштів не менше 50% буде спрямовано на виплату стипендій з олімпійських видів спорту. 

Список спортсменів, які будуть отримувати стипендію Слов’янської міської територіальної громади у 2022 році буде затверджений на засіданні координаційної ради з питань подальшого розвитку фізичної культури та спорту в місті Слов’янську. 

Орієнтовна дата засідання координаційної ради – 21 січня 2022 року.


825Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua