Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У “Новорічному дивограї” немає переможців — подарунки отримали всі [29 грудня 2021  11:48]

Триста дітлахів Слов’янської об’єднаної територіальної громади прийняли участь у фестивалі дитячої творчості “Новорічний дивограй”. Через карантинні обмеження захід проводився в онлайн-форматі.

Умови конкурсу не обмежувалися жорсткими рамками. Діти мали змогу продемонструвати свої вокальні та хореографічні таланти або запропонувати на розгляд оргкомітету вироби з природних та інших матеріалів, малюнки. Фото робіт та ролики із записами виступів надсилалися на сайт Центру культури й довкілля.

Як розповіла начальник відділу культури Слов’янської міської ВЦА Марина Олійник, розглянувши роботи, організаційний комітет прийняв рішення не присуджувати призові місця. Адже всі діти виявили неабиякий хист і фантазію.

“Кожен малюнок, виріб, танець чи пісня у виконанні учасників фестивалю —своєрідні та прекрасні. Не можна серед них виділити найкращі”, - говорить очільниця відділу культури.

Але відсутність переможців не означає відсутність призів. Кожна дитина, що взяла участь у “Новорічному дивограї”, отримала солодкий подарунок від керівника Слов’янської міської ВЦА Вадима Ляха.

“Дуже приємно, що у нашій громаді підростають такі таланти. Свою задачу бачу в тому, щоб заохочувати дітей до творчості”, - сказав очільник громади.


919Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua