Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Заслужений тренер України Георгій Драгулян отримав сертифікат та ключі від квартири [28 грудня 2021  14:51]

Сьогодні, 28 грудня, у ДонОДА відбулася церемонія урочистого вручення сертифікатів та ключів від житла багатодітним родинам, дітям-сиротам, видатним спортсменам та їхнім тренерам. Житло було придбано за програмою співфінансуванння 50/50 за кошти обласного та місцевих бюджетів. 

Серед тих, хто відсвяткує новосілля напередодні Нового року, був і мешканець Слов’янська, заслужений тренер України з тріатлону, тренер-викладач Школи вищої спортивної майстерності Георгій Драгулян. 

Сертифікат та ключі від чотирикімнатної квартири на вул. Торській йому вручили голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко та керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. 

Георгій Драгулян та його сім'я, де підростають троє дітей, відносяться до категорії внутрішньо переміщених осіб. Вони мешкають у Слов'янську з 2014 року. Завдяки тренеру Драгуляну Слов’янськ протягом чотирьох років приймає міжнародні змагання з тріатлону на кубок Віктора Земцева. Дводенний турнір встиг стати однією з візитівок міста. 

Нагадаємо, що програма співфінансування придбання житла для спортсменів реалізується в області з 2019 року. Тоді завдяки їй Слов’янськ придбав квартиру для Героя України, плавця, чемпіона-паралімпійця Віктора Смирнова.


1017Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua