Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Як звернутися до ДТЕК Донецькі електромережі [23 грудня 2021  13:12]

ДТЕК Донецькі електромережі покращує дистанційні сервіси для клієнтів. Так, у 2021 розпочав роботу чат-бот у Viber та Telegram. За допомогою нового каналу зв'язку клієнти можуть передати показники лічильника, повідомити про аварійні ситуації, отримати відповіді на запитання. Також компанія запровадила нові онлайн-сервіси:

Традиційно 24/7 клієнти можуть отримати сервіси компанії через сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінку у Facebook та кол-центр за телефонами (093/096/099) 450 0473; (0629) 450 473. 

Звертаємо увагу на те, що прийом до Центру обслуговування клієнтів здійснюється лише за попереднім записом за наявності одного з документів:

  • Зелений COVID – сертифікат (діє 365 днів);
  • Міжнародне свідоцтво про вакцинацію (діє 365 днів);
  • Негативний результат ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену (діє 72 години);
  • Сертифікат про одужання, згенерований на порталі Дія (діє 105 днів)

Звертаємо увагу, що У 2021 році ДТЕК Донецькі електромережі модернізував 8 трансформаторних підстанцій (ТП) та реконструював повітряну лінію 6 кВ у Слов'янську, на вул. Святогірській. Фахівці компанії провели ремонти та обслуговування електрооб'єктів, виконали розчищення зелених насаджень понад 6 км трас під лініями електропередач. 

«Модернізація ТП посилила мережі та покращила якість електропостачання для мешканців вулиць Ярослава Мудрого, Свободи, Вокзальної, Барвінківської, Торгової. Реконструкція лінії 6 кВ дозволила забезпечити надійним електропостачанням понад 1,5 тисячі мешканців вулиці Святогірській, – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. – Загалом у розвиток електроінфраструктури Слов'янська у 2021 році компанія інвестувала понад 980 тис. грн». 

Крім того, у Слов'янську та прилеглих районах фахівці компанії провели ремонти та профілактичне обслуговування обладнання 18 ТП, відремонтували понад 7,7 км повітряних ліній електропередачі середнього та низького класу напруги, п'ять кабельних ліній загальною довжиною 1 км. 

У 2022 році ДТЕК Донецькі електромережі продовжить оновлення електроінфраструктури Слов'янська. Серед головних проєктів – капітальний ремонт ділянки кабельної лінії 6 кВ у центральній частині міста, будівництво нової кабельної лінії завдовжки 1 км на вулиці Світлодарській.


1606Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua