Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську обговорили проєкт бюджету і Програму соцекономрозвитку на наступний рік [22 грудня 2021  14:07]

Чотириста вісімдесят заходів та сімдесят шість проєктів заплановано у Програмі соціально-економічного розвитку Слов’янської міської територіальної громади на наступний рік. Для їхньої реалізації знадобиться 2,2 млрд гривень. 

Про це йшла мова сьогодні, 22 грудня, на нараді керівника міської ВЦА Вадима Ляха із керівниками її структурних підрозділів щодо обговорення проєктів Програми та бюджету громади на наступний рік. 

Із загальної кількості заходів Програми соцекономрозвитку на розвиток дорожньо-транспортної інфраструктури, підприємництва та ринку праці приходиться 59 заходів та 13 проєктів. 

У галузі освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, фізкультури у спорту заплановано 167 заходів та 53 проєкти. У сфері розвитку соцзахисту, ЖКГ, територіального планування передбачається 232 заходи та 8 проєктів. З екології та енергосбереження розроблено 22 заходи та 2 проєкти. 

Виконання Програми буде залежати від фінансових можливостей бюджетів усіх рівнів. 

Згідно проєкту бюджету міської громади на наступний рік, його доходна частина розрахована у параметрах 978 млн 578 тис. грн. З них – 630 млн – власні кошти. Решта – міжбюджетні трансферти. 

Видаткова частина має відповідати дохідній — ті ж 978 млн 578 тис. Понад 75% загального фонду піде на зарплату, оплату комунальних послуг та енергоносіїв. Це захищені статті. 

У сфері ЖКГ, як і в освіті, медицині, культурі, спорті велика увага буде приділятися програмам співфінансування.


898Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua