Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відділ екології та природних ресурсів інформує [22 грудня 2021  15:41]

З метою покращення роботи з охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період, упорядкування місць реалізації хвойними деревами на території Слов’янської міської територіальної громади та недопущення стихійної торгівлі живими хвойними насадженнями, підготовлено розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 29.11.2021 № 706 «Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період та визначення місць їх реалізації на території Слов’янської міської територіальної громади»

Слов’янська міська військово-цивільна адміністрація нагадує, що відповідно до:

  • ст.65 КУпАП незаконна порубка і пошкодження дерев або чагарників; перевезення, зберігання незаконно зрубаних дерев або чагарників; знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняка природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 510 до 1020 грн. і на посадових осіб - від 2550 до 5100 грн.
  • ст.881 КУпАП порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів рослинного світу - тягне за собою накладення штрафу на громадян від 510 до 1700 грн. з конфіскацією об’єктів рослинного світу.

За шкоду, заподіяну лісу внаслідок самовільної рубки хвойних насаджень, розраховуються збитки згідно Постанови КМУ від 08.04.1999 № 599 «Про такси для обчислення розміру шкоди, заподіяної зеленим насадженням у межах міст та інших населених пунктів».


951Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua