Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янські школи отримали меблі та оргтехніку. На підході - харчоблоки [21 грудня 2021  16:46]

Сорок ноутбуків, 19 проекторів, екранів та кронштейнів, 8 телевізорів, одну інтерактивну дошку, шафи та парти отримали школи Слов’янської громади за програмою “Нова українська школа”. Програма працює на засадах співфінансування. Участь місцевого бюджету склала 1 млн грн. 

Меблями у кожній школі укомплектували один з початкових класів. Навчальні заклади самі обирали, що їм більш потрібно — парти чи шафи. Також самостійно вирішували, кому яка оргтехніка дістанеться. 

21 грудня разом із журналістами керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях відвідав ЗОШ №17 та №19, щоб перевірити, як відбувається поставка меблів та оргтехніки. У цілому на меблі було витрачено 1,3 млн гривень. 388,8 тис з них сплатив місцевий бюджет. Кошторис оргтехніки - 1,6 млн грн. 476 тис. грн — з місцевого бюджету. 

За словами очільника громади, ЗОШ №15 виграла конкурс на облаштування сучасного предметного кабінету. І до кінця поточного року за програмою “Спроможна школа” у ній з’явиться обладнання для кабінету фізики на 539 тис. грн. 161,7 тис виділив місцевий бюджет. 

“Сподіваюся, вже у січні зможемо побачити у школах нові харчоблоки. Зараз йде закупівля та установка обладнання. Із місцевого бюджету на це виділено 1,3 млн грн”, - розповів Вадим Лях. 

Додамо, що ще у цьому році у школах повинна завершитися установка протипожежного обладнання. Протягом трьох років місто акумулювало кошти, заощаджені із освітніх субвенцій, щоб здійснити цей масштабний проєкт. Його вартість склала 14 млн грн.


772Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua