Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Директор міської клінічної лікарні йде на заслужений відпочинок [17 грудня 2021  14:13]

На заслужений відпочинок сьогодні, 17 грудня, проводжають директора міської клінічної лікарні Володимира Степанова. Цей лікувальний заклад він очолював із 2003 року. 

У Слов’янськ Володимир Степанов приїхав у 1977 році. Тут він пройшов шлях від лікаря-хірурга до головного лікаря міських лікарень №№ 1 та 2. Із 1990 по 1994 роки був заступником голови виконкому з питань охорони здоров'я. Останні 18 років під його керівництвом знаходилася клінічна лікарня, яка завжди, незважаючи на зміну найменувань і виклики, що їх ставили нові часи, залишалася флагманом міської медицини. І у цьому - велика заслуга її керівника. 

Привітати Володимира Степанова із цим знаменним днем приїхали начальниця відділу охорони здоров’я Олена Джим та керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. 

“Володимир Володимирович зізнався, що не вміє відпочивати. Цілком розумію це почуття. Тому подарував йому книги — ті, які хотів би прочитати сам, але поки що не вистачає часу. Знаю, що його досвід лікаря та керівника буде у нагоді ще довгі роки. Але для медицини Слов'янська з уходом Володимира Степанова завершується ціла епоха”, - сказав очільник громади.


674Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua