Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ приймає форум “розвиток регіональних перспектив” [15 грудня 2021  14:53]

У Слов'янську, на базі коворкінг-центру TOP PLACE, стартувала робота дводенного форуму «Розвиток регіональних перспектив». Захід, організований осередком громадських ініціатив «Друкарня», зібрав експертів, бізнесменів, науковців, представників громадських організацій не лише зі Слов'янська, а й інших міст України та зарубіжжя. 

Відкрив форум керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. 

“Приємно, що для проведення форуму було обрано саме Слов'янськ. Адже тема заходу важлива і для нашого міста, і для Донеччини загалом. Вона потребує особливої ​​уваги та багатопланової роботи. Добре, що до обговорення цього питання почали підходити відповідально, залучаючи фахівців. Сподіваюся, що за два дні роботи з'являться концепції, які, можливо, втіляться у життя і стануть двигуном місцевої економіки”, - сказав він у своєму вітальному слові. 

Форум проходитиме як у офлайн-, так і онлайн-форматах. Серед заявлених діалогових майданчиків — смарт-спеціалізація розвитку територіальної громади, інноваційні технології, створення кластерів, розвиток молодіжного підприємництва, гендерний паспорт громади, алгоритми залучення програм фінансової підтримки та інші. Планується телемост “Слов’янськ-Варшава”, презентації проєктів, круглі столи.

  


688Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua