Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбулися тематичні заходи до Дня ліквідатора  [14 грудня 2021  15:54]

Слов’янськ вшанував 35-ту річницю завершення ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня відбулися два тематичні заходи - зустріч ліквідаторів із керівництвом міста й мітинг біля меморіалу. 

Керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях поспілкувався з ліквідаторами аварії на ЧАЕС та членами їхніх родин. У заході також взяли участь представники управління соцзахисту населення, Пенсійного фонду, начальник відділу охорони здоров’я. 

Зустріч проходила у форматі діалогу, під час якого «чорнобильці» озвучили проблеми, з якими їм доводиться стикатися. Відповідаючи на питання, фахівці профільних служб і відділів роз'яснили норми чинного законодавства і нюанси його реалізації у період карантину. 

Очільник громади подякував ліквідаторам за подвиг, здійснений ними в далекому 1986 році. Він побажав “чорнобильцям” та їхнім родинам добробуту, злагоди, щастя і мирного неба. 

“Низький уклін вдовам і родинам тих, хто не дожив до цього дня. Ми пишаємося їхньою мужністю, патріотизмом, стійкістю, самозреченням”, - сказав він. 

Вадим Лях також вручив ліквідаторам Подяки від Слов’янської міської ВЦА. 

Слова подяки та пам’яті про подвиг звучали і на урочистому мітингу, що проходив біля меморіалу ліквідаторам аварії на ЧАЕС. 

Через карантинні обмеження захід був недовгим. Завершився він хвилиною мовчання в пам'ять про ліквідаторів, що пішли з життя, та покладанням квітів до меморіалу Чорнобильської слави.


612Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua