Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську нагородили кращих працівників місцевого самоврядування [07 грудня 2021  16:40]

У адмінбудівлі Слов’янської міської ВЦА 7 грудня відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування.

Ведуча розповіла про розвиток місцевого самоврядування в Україні, окреслила коло функцій та обов’язків співробітників органів місцевої влади та подякувала всім, хто несе тягар відповідальності за реалізацію програм соціально-економічного розвитку та надання адміністративних послуг.

У своїй промові керівник міської ВЦА Вадим Лях наголосив, що День місцевого самоврядування — свято усієї громади. Адже відзначати його з повним правом можуть ті, кому небайдужі доля та майбутнє Слов’янська.

“Сьогодні у цьому залі зібралися ті, хто безпосередньо прийняв на себе відповідальність за місто, хто працює на благо Слов’янська та його мешканців. 2021 рік був непростим. Співпало все: політична криза, введення ВЦА пандемія. Але вважаю, що ми впоралися”, - сказав очільник громади.

До вітань Вадима Ляха приєдналася заступниця голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова. Продовжився урочистий захід врученням Почесних грамот та Подяк від Слов’янської міської ВЦА та Краматорської районної держадміністрації кращим працівникам місцевого самоврядування — за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків. 

Крім того, Подяки від міської ВЦА вручили переможцям щорічного конкурсу “Бюджет участі Слов’янська-2021”. Адже саме цей проєкт суттєво відображає участь громади у розподілі місцевих коштів. 

Родзинкою свята став концерт, подарований присутнім місцевими творчими колективами та районною школою мистецтв.


768Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua