Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську вшанували пам’ять загиблих захисників України  [06 грудня 2021  12:57]

6 грудня, у День Збройних Сил України, у Слов’янську згадували загиблих бійців АТО/ООС, які загинули, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

У заході взяли участь керівник міської ВЦА Вадим Лях, радник Олександр Самсонов, співробітники міської ВЦА, представники Служби безпеки України, відділу Краматорського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ЗМІ та члени родин загиблих воїнів.

За роки російсько-української війни Слов’янськ втратив шістьох земляків: Ігоря Грішина та Андрія Ременюка — у 2014 році, Миколу Колосовського — у 2016 році, Романа Напрягло — у 2017 році, Олега Бойцова та Сергія Майбороду — у 2019 році.

Присутні відвідали могили слов’янських воїнів: Андрія Ременюка та Романа Напрягло на Північному кладовищі, Олега Бойцова та Миколи Колосовського на кладовищі по вул.Д.Галицького та Сергія Майбороди на кладовищі с.Билбасівка.

Пам’ять воїнів, що загинули під час захисту суверенітету і територіальної цілісності України, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квіти до могил.


667Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua