Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську придбають квартири для переселенців [23 листопада 2021  13:07]

Двадцять сім квартир для внутрішньо переміщених осіб будуть куплені у Слов’янську до кінця поточного року. Про це на пресконференції 23 листопада розповів керівник міської ВЦА Вадим Лях. 

Слов’янськ увійшов до державної програми з придбання житла для внутрішньо переміщених осіб. Місто отримало субвенцію в 10,5 млн грн із державного бюджету. Ще 4,5 млн у рівних долях надають обласний та місцевий бюджети. Їх отримають переселенці, що претендують на житло з фонду для тимчасового проживання. Квартири будуть однокімнатні, двох- та трикімнатні. 

“Це так зване тимчасове житло. Його не можна продати або приватизувати, воно знаходиться у комунальній власності”, - розказав Вадим Лях. 

Зауважимо, що Слов’янськ не вперше приймає участь у подібній програмі. Наприкінці 2019 року міська рада вже придбала 10 квартир для внутрішньо переміщених осіб. 

Наразі у Слов’янську створена комісія, яка буде займатися перевіркою та придбанням житла. Воно повинно відповідати певним умовам щодо ремонту та документації. 

Зробити все потрібно швидко. Тому, якщо у громадян є пропозиції щодо продажу квартир, вони можуть звертатися в управління комунальної власності за телефонами: (06262) 2-44-95; до наступного понеділка, 29 листопада.


703Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua